Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Prachtige Italiaanse designkeuken by Tieleman in Bleiswijk (model Snaidero Way): moderne strakke greeploze witte Tieleman-keuken.

Deze eilandkeuken wordt gesierd door het strakke lijnenspel, de ingebouwde hoge kastenwand met keukenapparatuur en de witte schouw met ingebouwde Novy afzuigunit. De keukenmeubelen / keukenfronten zijn in de kleur hoogglans wit gelakt (model Snaidero Way).  Het 12mm witte aanrechtblad (Hi-Macs) van Dekker en de witte zijpanelen maken de keuken tot een fris, chique en uniek geheel.

De Quooker Fusion keukenkraan en de keukenapparatuur (oven, warmhoudlades, koffiezetapparaat, koelkast, kookplaat, vaatwasser) van Miele zijn luxe die niet mag ontbreken in deze prachtige designkeuken. Als echte eyecatcher maakt de Miele Wijnklimaatkast, ingebouwd aan de kop van het kookeiland, deze Tieleman-keuken tot een paradepaardje.

De heer en mevrouw Van Hoorn uit Bleiswijk zijn enorm content over het eindresultaat. “Wij raden iedereen aan om een Tieleman-keuken aan te schaffen!”

 

Bekijk hieronder de fotoreportage van deze keuken.

–  Nog meer geplaatste keukens van Tieleman bekijken?

–  Afspraak maken voor uw keuken?

–  Tieleman keukenbrochure (kostenloos) aanvragen?

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!