Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Bij het koken komen er altijd geuren vrij die zelfs met een goede afzuiginstallatie niet altijd volledig weg te krijgen zijn.  Even een raam of deur openzetten na het koken of geurkaarsen branden helpt vaak al. Met het speciale PlasmaMade filter wordt de lucht gefilterd en gezuiverd en zijn er geen open ramen, deuren of geurkaarsen meer nodig. Het filter heeft een speciale werking waarmee schone lucht in de keuken gerealiseerd kan worden.

Wat is PlasmaMade
We weten al dat het PlasmaMade filter zorgt voor schone lucht in de keuken, maar wat houdt het PlasmaMade filter nu precies in. Een PlasmaMade luchtfilter is een elektronisch filter dat op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor geplaatst wordt. Het filter is geschikt voor ieder type afzuiginstallatie. Het verwijdert niet alleen de kookgeuren en –dampen, maar ook rook, pollen, bacteriën, virussen en schimmels die in de gehele ruimte hangen. Stoffen die niet met het blote oog te zien zijn, maar er wel degelijk zijn.

Het filter wordt geplaatst in de afvoer van de afzuigkap op de plaats van de afvoerbuis naar buiten toe. Hierdoor is de afzuigkap een recirculatiekap geworden waar vervolgens weer 100% schone lucht uitkomt. Naast schone lucht is de lucht in de woning ook weer gezond en fris. Want niet alleen de lucht in de keuken wordt gezuiverd, ook de ruimte van de woning wordt gezuiverd.

Hoe werkt het filter
Het filter bestaat uit vier filtertypes; een plasmafilter, een glasvezelfilter, een elektrostatisch filter en een koolstoffilter. Het filter kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Het filter is zeer onderhoudsvriendelijk en is zelfreinigend. De vieze lucht die aangezogen wordt gaat door het elektronische filter die vervolgens worden afgebroken. Wanneer de lucht is gefilterd, wordt de schone lucht weer terug de woning in geblazen. De luchtstroom wordt door sensoren in de gaten gehouden en wanneer nodig schakelt het systeem zichzelf in en voert het vieze geuren af.

Montage van het filter is ook eenvoudig. Iedereen kan het, ook al beschik je niet over technische kennis. Maar moet ik voor het filter een nieuwe afzuigkap kopen? Nee dat hoeft niet! Want het filter kan op bijna iedere afzuigkap geplaatst worden.

Waarom een PlasmaMade filter
Het grote voordeel is natuurlijk de schone lucht die je met het PlasmaMade filter krijgt. Een andere bijkomstigheid is de energiebesparing. Het PlasmaMade filter zuivert de lucht en blaast deze weer terug de ruimte in. Dit betekent dat er geen warme lucht verloren gaat naar buiten en dit een behoorlijke besparing op kan leveren. Ook heeft het filter een geluidsdempende functie die ervoor zorgt dat de afzuigkap minder herrie maakt. En last but not least; het filter gaat tot wel twintig jaar mee en hoeft tussentijds niet vervangen te worden.

Met het PlasmaMade filter heb je gegarandeerd schone, frisse en gezonde lucht in de keuken én woonkamer. We vertellen je graag meer over deze zelfreinigende en onderhoudsvriendelijke filter. Het PlasmaMade filter is een aanwinst voor ieder huis!

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!