Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Met deze fraai gestylde rvs lamp creëert u de perfecte sfeer

Goede verlichting is een essentieel onderdeel in een efficiënte keuken. Een prettige sfeer wordt naast de noodzakelijke werkverlichting gerealiseerd door deze halve bol. De led-verlichting van de ronde lamp is in 6 stappen te dimmen. De vormgeving is dezelfde als die van de recirculatiekap en kan dan ook perfekt gecombineerd worden. Beiden zijn leverbaar in rvs, wit en zwart.

Serious Kitchen heeft ook een “state of the art” recirculatiekap. Deze fraaie halve bol geeft u de mogelijkheid om zonder afvoer de kooklucht te zuiveren. Door een ingenieus filtersysteem is een externe afvoer niet nodig. De digitale regeling met slechts één draaiknop regelt alles: aan of uit, snel of langzaam, gedimd of niet gedimd, dit alles met één handbeweging. De perfect regelbare gelijkstroomventilator zorgt voor een minimum aan geluid. De hoeveelheid gereinigde lucht is ca 650 m3 per uur. De filters zijn eenvoudig te verwijderen en in de afwasmachine te reinigen.

Een combinatie van minimaal energieverbruik en maximale kracht

De led-verlichting van de ronde lamp is in zes stappen te dimmen en zorgt voor een uitstekende gelijkmatige kookvlakverlichting. Het energieverbruik is in de maximale stand, met inbegrip van de verlichting, slechts 105 W. In dezelfde vormgeving als de recirculatiekap is een rvs lamp leverbaar, die perfekt gecombineerd kan worden met de kap. Beiden zijn leverbaar in rvs, wit en zwart. Daarnaast biedt Serious Kitchen een rechthoekige variant. Deze bijzondere recirculatiekap kan ook volledig naar uw wensen worden gemaakt, is uitgerust met een dubbel recirculatiesysteem waardoor de capaciteit oploopt tot maar liefst 1400 m3 gereinigde lucht per uur.

 

Deze prachtige design afzuigkap die oogt als een designlamp boven uw keuken is te bewonderen bij Tieleman Keukens te Middelharnis (Korendreef 15, Middelharnis (Zuid-Holland)).

 

Afspraak maken?

Brochure aanvragen?

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!