Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Ski & More (RTL4) vanaf 27 september weer wekelijks te zien om 17.00 uur

Ski&More nieuw bij RTL 4 

Jorn van Vrijaldenhoven en Annika Pietersma skiën er op los

Ski&More is vanaf zondag 29 september iedere week te zien bij RTL 4. Ski&More is de nieuwe titel van het succesvolle wintersportprogramma Off Piste, en gaat inmiddels alweer het 4e seizoen in. Er is een nieuw presentatieduo aangetrokken in de vorm van Annika Pietersma en Jorn van Vrijaldenhoven. Zij gaan iedere week op pad door de Alpen om te ontdekken wat je gezien én gedaan moet hebben. Zij plaatsen speciale markers op deze plekken, zodat mensen thuis dit ook kunnen doen.

Voor Jorn van Vrijaldenhoven is dit de eerste klus sinds het winnen van de talentenjacht Screentest afgelopen najaar op RTL 4. De opnames vinden plaats in Frankijk en Oostenrijk. Jorn is erg blij met dit eerste tv-programma: ‘Als kind ben ik vaak met mijn ouders op wintersport gegaan en daar is mijn interesse in wintersport begonnen. Dus hoe mooi is het om ervaring op te doen als presentator, door meters te maken op de latten? Ik heb er veel zin in en ga er een mooi seizoen van maken!’

Annika Pietersma is skilerares en inmiddels al voor het 2e seizoen betrokken bij Ski&More. Zij is echt de professional qua skiën en snowboarden en kan echt alles; ‘Ik heb heel veel zin in de samenwerking met Jorn en hoop weer van alles te beleven’. 

Dit seizoen gaan Annika en Jorn onder andere met een helikopter de bergen verkennen, paragliden, ski-touren, biathlon en snowbiken. Heftige en bijzondere activiteiten dus. Maar ze gaan natuurlijk ook de gebieden verkennen, lekker skiën en snowboarden en overnachten in een iglo en rodelen. Nieuw dit seizoen is dat ze ook een aantal bekende Nederlanders ontvangen die een dag meegaan met alle activiteiten. Zo beleven onder meer Ruud Feltkamp en Danny Froger op die manier een heerlijke dag in Oostenrijk.

Kortom in Ski & More gaat het om alles wat er speelt in de bergen. Daarbij wordt de kijker getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. En zijn niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen te zien waardoor de cultuur en de omgeving echt wordt ontdekt. Natuurlijk ontbreken ook de mooiste accommodaties om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken niet.

Ski&More is vanaf zondag 29 september iedere week om 17:00 uur te zien bij RTL 4. Ski&More wordt mogelijk gemaakt door Romex, Daka Sport, Chalet.nl, Tieleman Keukens, Ski-informatie.nl, Car-Bags.com, Nikon, Citroën en M Line.

Meer informatie:
https://skienmore.nl/
https://www.tielemankeukens.nl/ski-en-more

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!