Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Mereno is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct die onder andere handgemaakte keukens maakt, verkrijgbaar @Tieleman Keukens. Een keuken die op maat gemaakt is en helemaal voldoet aan alle wensen, dat willen we allemaal wel! Vakwerk is wat Mereno en Tieleman leveren, het handwerk van vroeger wordt gecombineerd met de moderne apparatuur van nu.

Keuken van oud hout
De Worchester is een stoere keuken gemaakt van het puurste hout. Het hout van deze keuken is gebruikt en is al honderden jaren oud. De klant van deze keuken heeft speciaal hout uit Indonesië gehaald en heeft dit jarenlang bewaard in een kelder. Dit met de bedoeling om er later iets moois van te maken, met als resultaat nu deze prachtige houten keuken.

Mereno heeft van dit hout een prachtige op maat gemaakte keuken gemaakt die een emotionele waarde heeft. De keuken straalt karakter en emotie uit. Ook de handgrepen zijn bijpassend en handgemaakt. Alles is tot in detail uitgewerkt, alles past binnen het plaatje van deze stoere houten keuken. De vrijstaande apparaten, de bijpassende verlichting en krukken, het klopt helemaal!

Nog meer handgemaakte keukens by tieleman:  www.tielemankeukens.nl/handgemaakte-keukens

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!