Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

We doen het bijna allemaal, op internet op zoek gaan naar reviews. Een review over een product of juist een bepaalde vakantiebestemming of een bedrijf die je wilt bezoeken. We vinden het belangrijk dat een bedrijf betrouwbaar is en andere mensen goede verhalen schrijven over dat bedrijf. Dit geeft je vertrouwen en een goed gevoel om het bedrijf te bezoeken en wellicht daar te kopen.

Ook over Tieleman Keukens is genoeg te vinden op het internet. Op de website van Opiness.nl staan ruim 1.500 reviews van tevreden klanten. Klanten die een keuken hebben gekocht of een bezoek hebben gebracht aan onze showroom, een ieder heeft een eigen mening en verhaal die ons beoordelen met een 8,7!

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar je zowel dienstverleners op kunt zoeken en kunt beoordelen. Deze reviews geven een goed beeld en maakt het makkelijker om een keuze te maken voor een bedrijf wat bij je past. Het cijfer wordt bepaald door cijfers te geven over de geleverde service, de prijs/kwaliteit verhouding en nog een aantal andere specifieke criteria. Als laatste motiveer je de gegeven cijfers met een toelichting. Bedrijven kunnen openlijk reageren op reviews, zo kan iedereen zien hoe bedrijven met hun klanten communiceren.

Onderstaand een aantal ervaringen van onze klanten:

“Wij zijn helemaal blij met onze vernieuwde keuken. Deskundig advies in een prachtige showroom en we willen de tieleman-monteurs complimenteren met de vakkundige afwerking. Positieve ervaring met dit mooie onderscheidende bedrijf, helemaal super!”

“Ik kan niet anders geven dan een dikke 10! Diverse afspraken gehad met onze adviseur. Tijdens deze afspraken werd er altijd keurig geluisterd naar onze wensen en werden zo goed als mogelijk vervuld obv zeer deskundig advies. Daar na was het aan de monteurs om hun deskundigheid te laten zien, en dat hebben ze ook zeker gedaan. De monteurs werkten zeer netjes en precies. Alles is keurig geïnstalleerd en geplaatst. Tevens gaven zij duidelijke uitleg over de diverse apparaten. Al met al een topbedrijf waar het kopen van een keuken echt een feest is. Ik zal Tieleman dan ook iedereen aanraden!!”

“Twee keer hebben we onze keuken bij Tieleman gekocht en twee keer zijn wij onder de indruk van de deskundigheid, de kwaliteit en de persoonlijke aandacht.
Daarbij komt ook nog de service en het plezier dat de medewerkers uitstralen, klasse!!!”

Meer weten over Tieleman Keukens? Op onze website vind je meer informatie over ons en onze keukens. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte keuken.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!