Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Kopers van een Tieleman-keuken krijgen een feestelijk pakket met streekproducten van Goeree-Overflakkee mee. In dit pakket, samengesteld door de zorgmedewerkers van Piet den Hertog van De Mekkerstee, zit nu een ovenwant uit de webshop van Goeree-Overflakkee, mijn eiland!

 Kookeiland Goeree-Overflakkee
Wij promoten Goeree-Overflakkee al jarenlang als ‘hét kookeiland van Nederland’. Daarom is het toevoegen van de ovenwant in de pakketten een logische stap. Vincent Versaevel, marketingmanager bij Tieleman Keukens, zegt hierover:‘ bij Tieleman Keukens staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vandaal, het op een duurzame manier samen te stellen van dit pakket past hier helemaal bij. Leuk dat we op deze manier kopers van Tieleman-keukens kunnen verrassen met heerlijke streekproducten, geheel in lijn met onze werkwijze eerlijk is heerlijk. Daarbij is het samenwerken met lokale ondernemers en de gemeente belangrijk en uiteraard promoten we ook op deze manier ons prachtige eiland.

De Mekkerstee
Piet den Hertog is ook tevreden met de samenwerking: ‘We stellen al een aantal jaren pakketten samen. Ook voor Tieleman Keukens stelt De Mekkerstee het streekproductenpakket samen. Piet den Hertog; ‘Leuk om een artikel van de webshop in het pakket te doen, zelf zijn we sinds kort ook verkooppunt van de producten van de merchandise lijn van ‘Goeree-Overflakkee, mijn eiland!’

 Goeree-Overflakkee
De producten van Goeree-Overflakkee, mijn eiland! worden naast de VVV Goeree-Overflakkee, De Mekkerstee, Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Landal Strand Resort, Ouddorp Duin, Landwinkel Keizer en Landwinkel ’t Zand wordt ook Mijn Marktkraam in Middelharnis een verkooppunt.

Wethouder Arend-Jan van der Vlugt is enthousiast over de samenwerking. ‘Ik ben trots op de samenwerking tussen de overheid en ondernemers, een mooi voorbeeld daarvan zijn deze streekproductenpakketen, maar ook de verschillende verkooppunten op Goeree-Overflakkee’.

www.goeree-overflakkee.nl

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!