Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

LOGO_NCFB LOGO_FFA_RGB_L  20131004-0019

Tieleman Keukens finalist ‘Beste Familiebedrijf van Nederland!’

20 maart 2014, De Bilt – Afgelopen donderdagavond was de finale van de Familie Fundament Award 2014. Tieleman Keukens was in de categorie 10-50 medewerkers kanshebber als winnaar van geheel West Nederland! De keukenspecialist uit Zuid-Holland werd door een 6-koppige jury compleet doorgelicht op onder andere maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële huishouden, personeelsbeleid. Enkele beoordelingen op een rij:

Duurzaamheid en MVO staan hoog in het vaandel. Ze voldoen aan alle eisen die tegenwoordig worden gesteld. MVO werkt door in het gehele productieproces. En men ervaart MVO ook als een belangrijke verantwoordelijkheid richting klanten. Om de producten zo min mogelijk milieubelastend te laten zijn reageert men proactief richting klanten.Op de werkvloer kent men heel veel veiligheidsmaatregelen en op ongevallen en bijna-ongevallen wordt actie wordt ondernomen.De financiële positie is degelijk: zeer hoge solvabiliteit en een mooi rendement. In de branche doet men het heel goed. De financiële ruimte wordt benut om het bedrijf uit te breiden.

Deze avond waren de overgebleven familiebedrijven uit Nederland allemaal al winnaar volgens de enthousiaste jury. Tieleman Keukens feliciteert winnaar Spectro met het winnen van deze prestigieuze titel!

Lees het complete juryrapport op www.tielemankeukens.nl/BesteFamiliebedrijfvanNederland .

Afspraak maken in onze keukenshowroom? www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken 

 

Trots
De Familie Fundament Award wordt georganiseerd door het Nederlands Centrum voor het Familiebedrijf (NCFB), in samenwerking met accountantsorganisatie BDO en Rabobank. “Deze award onderstreept het belang van het familiebedrijf”, zegt directielid Mirelle Pennings van Rabobank. “ De verkiezing is voor familiebedrijven een uitgelezen kans om zichzelf op de kaart te zetten, elkaar te inspireren tot nieuwe inzichten en ervaringen te delen. De Rabobank ondersteunt daarom van harte dit initiatief.”
“Als deze verkiezing íéts duidelijk maakt, dan is het wel dat familiebedrijven zich veel nadrukkelijker mogen profileren”, zegt Joost Vat van de adviesgroep Familiebedrijven van BDO. “De manier waarop familiebedrijven langetermijndoelen werkbaar maken én houden in een tijd waarin de waan van de dag regeert, is bewonderenswaardig. Daar mogen ze allemaal, niet alleen de winnaar van vandaag, trots op zijn.”

Over de verkiezing
De Familie Fundament Award is een wedstrijd voor familiebedrijven, die dit jaar voor de derde keer wordt gehouden. Een zeskoppige jury beoordeelt de deelnemende bedrijven op onder andere de wijze waarop het bedrijf de familie betrekt, toekomstvisie, financiële prestaties, hun mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) de tevredenheid van klanten en personeel, en de manier waarop ze goed bestuur hebben gewaarborgd.

Beste Familiebedrijf van Nederland_familie fundament award_tieleman keukens_1

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!