Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Goeree-Overflakkee, 30 oktober 2013  –   Tieleman Keukens organiseerde vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2013 op feestelijke wijze de Tieleman Woonbeurs. De gehele showroom stond in het teken staan van woon- en keukenbeleving.

Er was voor ieder wat wils op het gebied van wonen als interieuradvies (Interieur Paauwe, Studio Architecture, Pol Passend Wonen), vloeradvies (Melaard Parket), tuinadvies (Voogd Hoveniers), advies bij een nieuw te bouwen woning (Bloemfontein), nieuwbouwwoningen (Dock187, Hart van West), hypotheekadvies (De Vogel Adviesgroep), financieel advies (Rabobank Goeree-Overflakkee), kookadvies (Miele Nederland (nieuwe lijn (!), ATAG Nederland), Wijnadvies (WijnenWereld), wonen en verf keukenaccessoires (Bechthum), gezondheid (Forever), wintersport (Skichalets.nl) en uiteraard keukenadvies (Tieleman Keukens).

Ook alle kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De ATAG bakbar creëerde heerlijke taarten, Miele Nederland gaf een heerlijke kookdemonstratie (nieuwe lijn) en Werelds In-Side Lunchroom serveerde lekkere hapjes. Lily Dee presenteerde kunst en Kika bood haar beren en kon men ouderwets ‘enveloppen trekken’.

Het was dan ook een drukte van belang in ‘de mooiste keukenshowroom van Nederland’.  Beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België, ruim 1200 in totaal, wisselden elkaar deze dagen af.

Al met al weer een succesvolle editie van de Tieleman Woonbeurs. Volgend jaar zal de woonbeurs gehouden worden op 24 en 25 oktober 2014.

www.tielemankeukens.nl/contact 

 

Enkele foto’s:

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!