Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Verfijnd, gestroomlijnd en nog beter…dat is de vernieuwde inductionAir Plus van Siemens. De strakke lijnen van het het zwarte keramisch glazen oppervlak worden niet langer onderbroken door het afzuigsysteem; dat is nu helemaal verzonken waardoor het apparaat nog esthetischer is. Een ander voordeel van het nieuwe design is dat er een breed scala aan inbouwopties beschikbaar is. Het nieuwste werkbladafzuigsysteem is de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan twee aangrenzende kookzones gecombineerd kunnen worden tot één geheel.

Overtuigend design
Het design van de inductionAir Plus kookplaten heeft een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. De afzuigunit van de kookplaat is namelijk direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het drievoudige overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter kan gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden.

Toonaangevende techniek
Wanneer er meer stoom en damp wordt waargenomen, zorgt de climateControl sensor ervoor dat de afzuiging harder gezet wordt. Een ander groot voordeel is de powerMove techniek. Hiermee wordt de kookplaat zo ingesteld dat de pannen gemakkelijk heen en weer geschoven kunnen worden tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht.

Maximale planningsvrijheid
Doordat de inductionAir Plus heel compact is ingebouwd onder het aanrecht, hoef je nauwelijks in te leveren op opbergruimte en lades. Ook geeft de inductiekookplaat een ruimtelijk gevoel, omdat er geen afzuigkap boven de kookplaat meer nodig. Het systeem kan worden aangesloten op een afvoerkanaal óf gefilterde lucht opnieuw circuleren.

Meer weten?
Wil je meer weten over de vernieuwde inductionAir Plus kookplaat van Siemens? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Bekijk alle andere modellen van de Siemens InductionAir op de website.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!