Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Vernieuwde Woon & Lifestyle beurs Goeree-Overflakkee erg succesvol!

Meer dan 2.000 bezoekers in 2 dagen

Goeree-Overflakkee, 30 oktober 2017  –   Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Dit jaar in een nieuw jasje en met maar liefst 34 partners. Het was een inspirerende woon&lifestyle beurs, een groot feest voor jong en oud met o.a. kookdemo’s van o.a. Siemens, Bora en Atag (bakbar) en proeverijen van TeaTag, Digusti, WijnenWereld.

Woon & Lifestyle feest
Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman waren hapjes en drankjes, het was een waar spektakel met voor ieder wat wils op het gebied van wonen & lifestyle als interieuradvies, vloeren, (nieuwbouw)woningen, hypotheken & verzekeringen, wijnen, rituals (by DA), verf & behang, woonaccessoires, wintersport, parfums, meubelen en uiteraard keukenadvies. Maar ook de nieuwste kleding, sieraden, scooters, auto’s, Quookers en waterontharders waren te zien voor alle bezoekers.

Ook alle kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en het goede doel werd vertegenwoordigd door Kika. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, ruim 2.000 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.

In 9 jaar was dit de meest succesvolle editie van dé (vernieuwde) woon&lifestyle beurs van Goeree-Overflakkee. Volgend jaar zal de woon&lifestyle beurs gehouden worden op 26 en 27 oktober 2018!

www.tielemankeukens.nl

 

 

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!