Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Arte verruimt marmerlook-collectie met Eternal van Silestone

Helmond / Middelharnis – Arte, maatwerkleverancier van onder andere keukenbladen heeft wederom haar marmerlooks uitgebreid met twee nieuwe composiet kleuren uit de Silestone Eternal collectie; Statuario en Marquina. De kleuren bevatten aderpatronen die door de gehele composiet plaat doorlopen. Het resultaat: de eerste 3D marmerlook!

N-Boost
Arte werkt met de eerste composiet collectie van Silestone die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van het blad nog gemakkelijker. Bovendien zorgt het voor meer kleurintensiteit en een hogere glansgraad van het oppervlak.

Eternal collectie
De Eternal serie van Silestone is geïnspireerd op de meest exotische marmers zoals Calacatta, Marquina en Carrara marmer en andere natuurstenen, zoals Soapstone en Serena.

Statuario
De Statuario is geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Carrarisch marmer. Statuario heeft een wit oppervlak met zachtgrijze vloeiende aders.

Marquina
Deze kleur, die doet denken aan het mooie Spaanse Nero Marquina marmer, heeft een sterke zwarte basis versierd door linten van heldere aders.

Afmetingen en beschikbaarheid
De twee nieuwe kleuren zijn bij Arte verkrijgbaar met verlijmde en opgehoogde verstekrand aan de voorzijde of als massief (1,2 en 2 cm).

Meer informatie? Maak makkelijk en snel een afspraak met één van onze adviseurs:  https://www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

Over Arte
Begonnen in december 1995 als Arte di Granito, speelde Arte in op de destijds sterk groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen. Door de verwerking van ook andere materialen, zoals composiet en glas is het bedrijf verder gegaan onder de naam Arte. Inmiddels zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar andere deelgebieden: Arte in Keukens en Arte in Projecten.

In haar denken en handelen is Arte zich bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte beschikt over een eigen fabriek van 10.000m2 gevestigd in Helmond en telt ruim 75 medewerkers. Arte is als eerste in de branche Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gecertificeerd (MVO Prestatieladder niveau 4). Daarnaast is Arte door Atlant Partnership uitgeroepen tot de Meest Maatschappelijke Partner 2013 en won Arte meerdere malen de KIM Marketing Award. Meer informatie kunt u vinden op www.artegroep.nl.

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!