Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Beweging en gezonde voeding hebben altijd een grote rol gespeeld in het leven van Jennifer en Sven, oprichters van Voedzaam & Snel. Het enthousiasme over voeding en beweging werkte aanstekelijk in hun omgeving, want steeds meer vrienden en familieleden vroegen om recepten, hoe ze hun week inplanden, waar ze boodschappen deden, hoe vaak ze sporten in de week etc. Totdat ze in 2013 hun website Voedzaam & Snel lanceerden waarop ze recepten en ervaringen konden delen. Inmiddels bezoeken dagelijks ruim 12.000 mensen Voedzaam & Snel.

Een gezonde en voedzame maaltijd maak je in de keuken en dat is precies hoe Tieleman Keukens en Voedzaam & Snel bij elkaar zijn gekomen en een samenwerking aan zijn gegaan. Vijf jaar geleden kochten Jennifer en Sven hun eerste huisje met een simpele keuken waarin ze vele lekkere recepten hebben gemaakt. Maar nu is het tijd voor een ruime keuken, want ze gaan het huis verbouwen en hebben ze eindelijk de mogelijkheid om een ruime keuken waar ze van dromen te kopen.

Bezoek aan Tieleman Keukens
Op aanraden van de schoonvader van Jennifer hebben ze een bezoek gebracht aan de showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis. Tijdens hun bezoek hebben ze alles vastgelegd. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het bezoek van Jennifer en Sven is geweest.

De zoektocht naar een nieuwe keuken is voor Jennifer en Sven nu echt begonnen. Ze weten al een beetje wat ze erin willen hebben. Dit is handig voor een eerste gesprek met een verkoopadviseur, zodat de adviseur gerichter alles kan laten zien. Er is alleen één klein dingetje… Sven wil een lichte keuken en Jennifer graag een donkere keuken. Tijdens het gesprek hebben ze samen met de verkoopadviseur alles bekeken en besproken. Wat willen ze in de keuken, wat moet waar komen etc. etc. Maar ook zijn er punten aan bod gekomen waar Jennifer en Sven zelf nog niet aan gedacht hadden.

LivingWall
Na een heerlijke lunch in de lunchroom zijn de schetsen van de keuken digitaal gemaakt en konden Jennifer en Sven hun eigen keuken op onze LivingWall (afmeting: 3,5 meter x 2,5 meter) bekijken. En daar stonden ze dan, alsof ze in hun eigen keuken stonden. Met alle schetsen en tips zijn ze naar huis gegaan om thuis alles nog eens goed te bekijken en na te denken, zonder direct een beslissing te hoeven nemen. Jennifer: “We werden nooit gepusht om een keuze te maken of direct een keuken aan te schaffen. Over zo’n grote keuze als een nieuwe keuken, moet je toch een aantal nachten slapen”.

Project keuken van Jennifer en Sven volgen?
Kijk voor meer informatie over Voedzaam & Snel op de website. Lees hier het volledige blog van de zoektocht naar de keuken. Ook  benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Volg Voedzaam & Snel op social:

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!