Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Bij Tieleman vinden we wijnkoelen een kunst. Uw wijn moet ten alle tijden op de juiste temperatuur zijn, voor u en voor uw gasten. In dit keukenblog lichten we graag één van onze wijn experts uit, namelijk Dunavox.

Met een Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Dunavox biedt een ruim assortiment aan met wijnkasten, variërend van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones. Binnen het assortiment van Dunavox is een onderverdeling gemaakt in vier categorieën: wijnkoeling keuken, keuken inbouw, keuken onderbouw en vrijstaand.

Dunavox is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik. Het mooi, veilig én juist bewaren van wijn blijkt een combinatie welk erg moeilijk te vinden is in keukenland. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast, wijnkoelkast van Dunavox is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.Een indrukwekkende uitbreiding voor iedere keuken! Diverse modellen bevatten uitschuifbare houten plateaus en alle modellen zijn voorzien van sfeervolle LED binnen verlichting wat Dunavox tot een ware eyecatcher maakt in uw Tieleman keuken.Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld van wijnkoelkasten. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Wilt u ook een Dunavox wijnkoelkast in uw keuken? kom daar naar Korendreef 15 te Middelharnis, onze adviseurs vertellen u graag meer. Enkele wijnklimaatkasten zijn uiteraard ook te bezichtigen / te ervaren.

 

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!