Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Woon & Lifestyle beurs Goeree-Overflakkee groot woon- en kookfeest!
Zo’n 2.000 bezoekers in 2 dagen

Goeree-Overflakkee, 28 oktober 2019  –   Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober voor de 11de keer de Woon&Lifestyle beurs. Dit jaar met een nadruk op koken. Het was een inspirerende Woon&Lifestyle beurs, een groot feest voor jong en oud met o.a. (kook)demo’s van o.a. KitchenAid, Siemens, Bora, Atag, Novy en Wave en proeverijen van TeaTag, Agnes Cuisine, WijnenWereld.

Koken en proeven
Onbetwiste publiekstrekker was niemand minder dan meester patissier en meester boulanger Robèrt van Beckhoven in samenwerking met KitchenAid. Robèrt gaf tal van demonstraties en vermaakte het ‘publiek’ op zijn eigen bekende wijze met allerlei tips en weetjes vanuit zijn vakgebied. Alle andere partners blikten ook tevreden terug op een gezellig en succesvol evenement.

De kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Sabine Zingt en Els van de Wetering, het goede doel werd vertegenwoordigd door Kika Goeree-Overflakkee. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, zo’n 2.000 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.

Volgend jaar zal de Woon&Lifestyle beurs gehouden worden op 30 & 31 oktober 2020!

(foto’s: Hans Villerius)

www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

Aftermovie RTV SLOGO:

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!