Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
E-mailadres

Woon & Lifestyle beurs Goeree-Overflakkee erg succesvol!
Ruim 2.000 bezoekers in 2 dagen

Goeree-Overflakkee, 29 oktober 2018  –   Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober. Dit jaar weer in een nieuw jasje en met maar liefst 32 partners. Het was een inspirerende Woon&Lifestyle beurs, een groot feest voor jong en oud met o.a. kookdemo’s van o.a. Siemens, Bora, en PITT Cooking & Arte Graniet. Proeverijen van TeaTag, Agnes Cuisine, Quooker.

Woon & Lifestyle feest
Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman waren hapjes en drankjes, het was het een waar spektakel met voor ieder wat wils op het gebied van wonen & lifestyle als interieuradvies, vloeren, hypotheken & verzekeringen, wijnen, rituals (by DA), verf & behang, woonaccessoires, meubelen en uiteraard keukenadvies. Het aanbod van (nieuwbouw) woningen was dit jaar groot, zo konden de bezoekers zich laten informeren over De Goede Ree, Dock187, Hoofdwacht, Molenpolder en Hart van West. Maar ook de nieuwste kleding, sieraden, auto’s, de Quooker Cube en klokken waren te zien..

De kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en het goede doel werd vertegenwoordigd door Kika. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, ruim 2.000 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.

In 10 jaar was dit één van de meest succesvolle edities van dé (wederom vernieuwde) Woon&Lifestyle beurs van Goeree-Overflakkee. Volgend jaar zal de Woon&Lifestyle beurs gehouden worden op 25 en 26 oktober 2019!

Zie hieronder een fotoreportage van Hans Villerius:

De Tieleman-keukenbrochure (inclusief smakelijke verrassing) ontvangen? Klik hier!